Χαιρετισμός του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας, κ. Γεώργιο Ζωγράφο, στον Ετήσιο Χορός 2016

Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι καλωσορίσατε στον ετήσιο χορό μας, στο χορό της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας. Συναντιόμαστε πάλι, όπως κάθε χρόνο σε αυτήν την όμορφη γιορτή, η οποία είναι η γιορτή όλων των εμπλεκομένων στην τουριστική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής.
Μετά χαράς βλέπω εδώ όλους τους φίλους, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Αυτό της καθοριστικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. Μέσα από συνεχείς προσπάθειες όλοι οι Σύλλογοι της Παραλίας έχουμε πρωτοστατήσει σε ένα πλαίσιο ενεργειών προς αυτήν την κατεύθυνση. Πραγματικά δεν ξέρω σε τι να πρωτοαναφερθώ: Στη μεγάλη προσπάθεια της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην Παραλία μιας εκδήλωσης με τη μορφή ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού, ή στην εισαγωγή για πρώτη φορά εν έτει 2016 του εορτασμού της Προστάτιδος της Παραλίας Αγίας Φωτεινής, με τη μορφή Πανήγυρης…
Μετά χαράς επίσης βλέπω ανάμεσά μας όλους τους φίλους συναδέλφους που συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες αιχμής της Ένωσης, όπως η παραγωγή βίντεο με θέμα τον προορισμό μας, η φιλοξενία εκπροσώπων media στην Παραλία με σκοπό την προβολή του τόπου μας μέσω άρθρων στον ηλεκτρονικό και όχι μόνο, τύπο. Όπως επίσης η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Παραλίας στο Ιταλικό κοινό μέσω του Ελληνικού οργανισμού Τουρισμού, η οποία θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο.
H Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης και οι συνεργασίες της με τους υπόλοιπους φορείς της Παραλίας είναι εδώ για να αποδείξουν ότι υπάρχει όραμα για την ανάπτυξη της περιοχής μας και αυτό διέρχεται μέσω του τουρισμού. Μια ανάπτυξη που θα ευνοεί τους πολλούς και όχι τους λίγους, προσφέροντας θέσεις εργασίας όλο το χρόνο, μέσω της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.
Στέλνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς όλα τα μέλη για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν, όπως αυτό αποτυπώνεται και στις υψηλές βαθμολογίες των ξενοδοχείων τους στα αντίστοιχα sites κρατήσεων. Βοηθούν έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διαμόρφωση μιας ακλόνητης σχέσης ποιότητας – τιμής για ολόκληρο τον προορισμό, χαρακτηριστικό που τον συνοδεύει διαχρονικά και εμείς σαν Ένωση έχουμε δεσμευτεί να το αναδεικνύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το γεγονός αυτό όμως δείχνει ότι υπάρχει και μια ισχυρή παράδοση φιλοξενίας στην περιοχή, κάτι το οποίο αποτελεί εχέγγυο μακροπρόθεσμης ανάπτυξης.
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι σας εύχομαι καλή διασκέδαση και σας προσκαλώ από τώρα στον επόμενο ετήσιο χορό μας!
Σας περιμένουμε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία της Παραλίας σε λίγες μέρες!!!

Ετήσιος Χορός Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας 2016 (14)