Μια ιδιαίτερα ευρηματική και πρωτότυπη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας.

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα του διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, στρατηγού Αντώνη Νομικού η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας.

Τίτλος της εκδήλωσης ήταν “Γνωρίστε τον τόπο μας” και απέδιδε απόλυτα το περιεχόμενο και το νόημά της.

Δέκα μικρά περίπτερα-χώροι έκθεσης από δέκα διαφορετικές περιοχής της Ελλάδας, συνέθεσαν και ανέδειξαν τη διάσταση της εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

Όμορφη νότα στην εκδήλωση έδωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Κρητικών, της Θρακικής Εστίας και του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση με πλούσια δώρα για τους τυχερούς, όπως αεροπορικά ταξίδια και διαμονές σε ξενοδοχεία.

πηγή: http://www.verianet.gr/post/38250   Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας  Γνωρίστε τον τόπο μας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας παραβρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με αντιπροσώπους  του Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας.

12642978_1247476368601604_753776319995972520_n

Συγχαρητήρια στην Λέσχη Αξιωματικών Βέροια για την εκδήλωση με τίτλο “Γνωρίστε τον τόπο μας” … για την πολύ ωραία προσπάθεια για την ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου μας…. αλλά και σε εσάς, τους δικούς μας ανθρώπους που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση. Συνέχεια πρέπει να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, και να συνεχίζουν δυναμικά τέτοιες προσπάθειες για να προσελκύσουμε και τους Έλληνες επισκέπτες.